Shell heeft de afgelopen jaren stappen gezet naar een schonere toekomst. Die rol wil Shell als energiebedrijf ook in de toekomst waarmaken.

Shell presenteerde zichzelf het afgelopen jaar op de WORLD EXPO in Dubai en op de grootste olie- en gasbeurs ADIPEC in Abu Dhabi. Tijdens deze evenementen heeft Shell duizenden bezoekers geïnspireerd door middel van lezingen en workshops over de cruciale rol van schonere energie in de wereld.

Als hulpmiddel voor de inspiratiesessies ontwierp MCW – in samenwerking met Kubik en De Museumman – een interactieve exhibit waarop verschillende Shell scenario’s en toekomstvisies rondom de energietransitie gepresenteerd werden. Door de toepassing van verschillende motion-sensoren was de exhibit ook helemaal Covid-proof.

Het project is onder enorme tijdsdruk gerealiseerd. 2,5 maand voordat de Adipec beurs van start ging, klopte Shell bij ons aan. Ons team heeft in korte tijd het concept ontwikkeld, schetsontwerpen, verhalen, storyboards, animaties gecreëerd en de hardware configuratie en programmering op locatie verzorgd. Het meubel is door Kubik in de Verenigde Arabische Emiraten vervaardigd en onze projectmanager Bart heeft op de verschillende locaties alles tot in de puntjes begeleid en opgeleverd.

Opdrachtgever: Shell
Ontwerp: MCW / creative agency i.s.m. De Museumman
Audio visual design en hardware aansturing: MCW / creative agency
Engineering en bouw: Kubik