De afgelopen periode hebben gewerkt aan een upgrade van het Feyenoord Museum. De vroegere spelerstunnel, waar tal van clubiconen hebben gelopen op weg naar de heilige grasmat van De Kuip, heeft een facelift ondergaan.

In de tunnel hebben wij in samenwerking met het museum een tiental zwart-wit foto’s uit het Piet Bouts archief geselecteerd, bewerkt en vormgegeven waarop tal van clubiconen en culthelden te bewonderen zijn. Onder andere Coen Moulijn, Willem van Hanegem, Ulrich van Gobbel, Dirk Kuijt en Wim Jansen zijn te bewonderen op de fotowand.

Bovenaan de trap van de tunnel vertoont een film bijzondere verhalen van oud-Feyenoorders die ooit in de tunnel zich voorbereidden op de wedstrijd. Als bezoekers de tunnel betreden start een overweldigende soundscape met stadiongeluiden en wordt de fotopresentatie dynamisch en synchroon uitgelicht.

De fotopresentatie hebben wij in samenwerking met Heijmerink Wagemakers, Pronk en 50LUX gerealiseerd.

Bladeren door ‘De Feyenoorder’

Naast de fotopresentatie hebben wij tientallen historische jaargangen van het officiële cluborgaan ‘De Feyenoorder’ gedigitaliseerd en hiervoor een speciale bladerapplicatie voor ontworpen. Bezoekers kunnen in het museum door de jaargangen bladeren en de bijzondere verhalen uit het verleden lezen.