Het leven evolueert al miljarden jaren sinds het op onze planeet is ontstaan. De meesten van ons zijn bekend met dinosaurussen, maar wist je dat prehistorische "libellen" met een spanwijdte van bijna 70 centimeter ooit de hemel beheersten?

Deze tentoonstelling neemt je mee op avontuur. Je kunt meer dan 100 sets kostbare fossiele exemplaren bewonderen, waaronder 3 miljard jaar oude stromatolieten, het meest complete Deinonychus-fossiel ter wereld, een wolharige mammoet van meer dan 3 meter hoog en versteende bomen. Naast de prachtige fossielen kan je levensechte dinosaurussen van dichtbij bekijken. Door de interactieve tentoonstellingen kom je meer te weten over het ontstaan en de ontdekking van fossielen, de prehistorische biodiversiteit, de evolutie van het leven en de massale uitstervingen en ben je getuige van de opmerkelijke wederopstanding van het leven.

Voor deze tentoonstelling ontwierp en ontwikkelde MCW alle films, een immersive experience waarin je over de bodem van een prehistorische zee loopt, diverse animaties en interactieve producties.

Opdrachtgever: Hong Kong Science Museum
Projectmanagement en realisatie: Globe Creative
Bouw en realisatie: Globe Creative ism BRUNS
AV – interactives: MCW / creatieve agency