Werken bij MCW: vertel ons jouw verhaal

MCW heeft zich in 20 jaar ontwikkeld van 3D & virtual reality studio naar een toonaangevend multimediaal creatief bureau. Passie en gedrevenheid zijn daarbij altijd onze belangrijkste drijfveren geweest. Wij houden van ons werk. En dat is bij iedereen binnen onze organisatie te merken.


Werken bij MCW betekent werken in een gezellig team van gemotiveerde professionals. Iedereen krijgt bij ons de ruimte om zijn of haar creativiteit te tonen en verder te ontwikkelen. De sfeer is los en wij werken met korte lijnen en weinig hiërarchie. Dit zorgt voor een grote mate van vrijheid, maar vergt natuurlijk ook een behoorlijke dosis verantwoordelijkheid van iedereen in ons team.

De Wii en de voetbaltafel staan klaar - en worden dan ook veelvuldig gebruikt - maar er wordt bij ons ook hard gewerkt. We zijn samen immers verantwoordelijk voor het resultaat.

Last but not least: om ieders motor goed draaiende te houden, worden de lunches bij ons geheel verzorgd! Zo kun je met een volle maag ook weer je creatieve honger stillen.

Ons werkveld is breed. We werken voor overheden en reclamebureaus, maar ook voor grote klanten als Shell, Procter & Gamble, Remia of grote Musea zoals het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Vacatures


Interesse?


Geïnteresseerd in het versterken van ons team? Vertel ons dan jouw verhaal. Reageer op één van onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie met een bondige en duidelijke motivatie.