Een aantal weken geleden vertelden we je al over een spannende draaidag, namelijk die voor onze eerste 360° film. Deze week kunnen we eindelijk het eindresultaat laten zien tijdens de Interschutz in Hannover, de grootste brandweerbeurs van Europa.

Holmatro is producent van hydraulische gereedschappen voor de brandweer en wilde de bezoekers van de stand dit jaar een unieke ervaring mee geven. Door plaats te nemen in één van de stoelen en een Oculus Rift op te zetten maken de bezoekers een ongeluk van dichtbij mee. De 360° film laat iedereen ervaren hoe het is om door de brandweer uit een auto geknipt te worden. De eerste dag was de ‘Holmatro Virtual Reality Experience’ al erg in trek, de stoelen waren continu bezet!

Het mooiste is om de film met een Oculus Rift te beleven, maar onderstaande 360 graden video geeft een aardige indruk. Tip: bekijk de video hieronder bij voorkeur op een device met YouTube app.

Holmatro Virtual Reality Experience

Holmatro Virtual Reality Experience

Binnenkort zullen we je in ons portfolio meer vertellen over de totstandkoming van het project en de inhoud van de film. De Holmatro Virtual Reality Experience is nog deze hele week te ervaren op de Interschutz in Hannover.